SEO Rapportage

Hoe presteert jouw website?

Je kunt een prachtige winkel hebben, maar om klanten te krijgen moeten mensen je winkel wel kunnen vinden. Zo werkt het in de echte wereld, maar ook online. Gelukkig kunnen de heroes je stap voor stap begeleiden naar de online A-locaties! Hoe? Om te beginnen met een heldere SEO-rapportage.

Met de SEO rapportage duiken we in de Search Engine Optimalization van jouw website. Kortom: we analyseren hoe goed jouw website aansluit bij de wensen van zoekmachines en online zoekers. Dat doen we door ons te verdiepen in je huidige posities, je techniek en je content.

Content Rapport

De inhoud (content) van je website vormt het directe contact met potentiƫle klanten. Hiermee haal je bezoekers binnen en zorg je er voor dat ze blijven. Content is dus cruciaal. Of, als we in hippe termen zouden spreken: content is king. Daarom analyseren we precies hoe alle content-onderdelen van jouw website presteren.

Technisch Rapport

Hoe interessant de content op je website ook is, het wordt pas effectief wanneer de techniek van je website op orde is. Daarom duiken we achter de schermen en werpen we een kritische blik op de technische kwaliteit van jouw website.

Klare taal

Vergeet alle flitsende online marketingtermen. Wij vatten onze analyse samen in klare taal, in een praktische rapportage waar alleen de zaken in staan waar jij iets aan hebt. We leggen de resultaten uit in een persoonlijk gesprek en je kunt het boekwerk zelf thuis nalezen. Zo weet je exact hoe jouw website ervoor staat.

Kosten

De kosten voor een SEO rapportage bedragen eenmalig 195 euro (excl. BTW). Wil je na de rapportage jouw zoekmachineprestaties verbeteren, dan zorgen we bij Hero altijd voor vaste prijzen en duidelijkheid vooraf.

Jij bepaalt de koers

SEO is de sleutel naar goede online vindbaarheid. Maar SEO is zo breed dat je makkelijk door de bomen het bos kwijtraakt. Met de SEO-rapportage van Hero Marketing zie je eenvoudig wat goed gaat en wat beter kan. Vervolgens bepaal jij helemaal zelf of je een onderdeel zelf verbetert, door ons laat verbeteren of wil laten zoals het nu is.

Seo rapport

Met onze SEO rapportage een topplek in Google!