SEO Abbonement

SEO abonnement

Zoekmachineoptimalisatie vraagt alertheid. Nieuwe innovaties, maatschappelijke ontwikkelingen en trends volgen elkaar in razend tempo op en je concurrenten zitten nooit stil. Dat vraagt om SEO die constant up-to-date is. Daarom bedacht Hero Marketing het SEO abonnement.

Het abonnement

Met het SEO-abonnement van Hero Marketing monitoren we constant de online prestaties van je website. We analyseren de bezoekerscijfers, de conversie, technische ongemakken, potentiële kansen en opvallende ontwikkelingen. De resultaten verwerken we in een heldere rapportage, in begrijpelijke taal.

Altijd alert

Stilstand is achteruitgang. Zeker online. Het SEO abonnement van Hero Marketing geeft je de handvatten om direct in te spelen op veranderingen, kansen en ontwikkelingen. Het houdt je alert en helpt je nét een stapje sneller te denken dan je concurrent.

Het SEO abonnement houd je aan de top!

Deze klanten gingen je voor:

Bistro Baret

Dennis & Robbie hebben voor ons een nieuwe website gebouwd voor onze Bistro in Amsterdam. Via de website krijgen we veel reserveringen dus dat loopt goed! Ook zoeken ze steeds naar nieuwe mogelijkheden om nóg beter te presteren.

Read More

The Unemployed Chefs

Wij zijn een jaar geleden met Hero Internet Marketing in zee gegaan, omdat we druk bezig waren met het bouwen van een nieuwe site. Deze mannen hebben ons hierbij enorm geholpen en we hebben maandelijks een meeting om de lopende zaken te bespreken en te verbeteren!

Read More

Fysiotherapie Deventer

Hero Internet Marketing heeft voor ons een nieuwe website gebouwd, waarmee we nu bovenaan in Google staan. Met het abonnement zorgen we ervoor dat we hier blijven, maar ook dat we andere pagina's laten scoren!

Read More